header
Meld u hier aan!

Spaarne Concert op 1 juli

11-06-2017

Haarlem maakt zich weer op voor het Spaarne Concert. Het concert vond vorig jaar voor het eerst plaats en zal dit jaar op 1 juli weer plaatsvinden, de start van een mooie traditie. Op vrijdag 30juni , wordt er om 12.00 uur aangevangen met de bouw van het podium op de Spaarne (oneven-nummers kant) ter hoogte van het Hodshon Huis. De doorvaart wordt hier niet door gestremd. Er zal wel verkeershinder zijn. Heeft u interesse om met een sloep bij het Spaarne Concert te liggen, dan kunt u een ligplaats reserveren op www.spaarne-concert.nl. 

Hieronder vindt u de verkeersmaatregelen: Het Spaarne (oneven-nummers kant), tussen de Wijdesteeg en de Hoogstraat dit gedeelte zal volledig afgesloten zijn voor verkeer, gedurende opbouw, uitvoer en afbouw van het evenement. Van vrijdag 30 juni 12.00 uur tot zondag 2 juli 07.00 uur. Op zaterdag 1 juli is het hier ook verboden te parkeren. 

Verkeershinder zaterdag 1 juli Spaarne (even-nummers kant) Vanaf 12.00 uur enige hinder m.b.t. opbouw tribune op Spaarne fietspad aan de waterkant t.o. de Damstraat. Vanaf 16.00 uur zal de rijroute voor het verkeer worden aangepast. Van zaterdagmiddag 1 juli 16.00 uur tot en met zondagavond 2 juli 3.00 uur zijn de volgende verkeersmaatregelen van toepassing:
- Afsluiten van het Spaarne voor al het verkeer. Het Spaarne wordt afgesloten vanaf de Koudenhorn richting centrum. Er komt een omleiding voor de Parkeergarage de Appelaar en Centrum. Het Spaarne wordt afgesloten vanaf 16.00 uur, u kunt er vanaf 16.00 uur ook niet meer parkeren. Afsluiten voor alle verkeer op de locaties: Damstraat, en de daarop aansluitende zijstraten. N.B. Op genoemde locaties is het ook niet mogelijk om te parkeren. De Bakenesserbuurt is bereikbaar via de Koudenhorn, Zakstraat en de Bakenessergracht. 

Stremmingen scheepvaart 

Hieronder vindt u de stremmingen voor de scheepvaart: Zaterdag 1 juli vanaf 16:00 is het Spaarne gestremd voor alle vaart tussen de Melkbrug en de Gravenstenenbrug, behalve voor de vaartuigen die het concert bij gaan wonen. Schippers dienen de aanwijzingen van organisatie strikt op te volgen. De stremming zal gelden tot zondag 2 juli 8:00. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met : H&L producties 023-5424335 of mail info@henl.nl

 
Meer nieuws

Wonen boven Winkels Haarlem